Työpaja: Kasveja luonnonvalossa

Pidän kasvikuvaustyöpajan Jyväskylän seudulla keskiviikkona 6.6. ja mahdollisesti torstaina 7.6.2012.   Aloitamme kello 17.00 ja jatkamme valon mukaan ehkä noin 20 asti. Hinta 40€ hengeltä. Paikka valitaan olosuhteiden mukaan. Sateen sattuessa etsitään tarvittaessa uusi sopiva aika.

Tavoitteena on oppia kuinka omalla kameravarustuksella saa kuvattua mahdollisimman näyttäviä kuvia. Ryhmän koko on alle 10 henkeä, jotta jokainen ennättää saada henkilökohtaista opastusta. Jos kiinnostusta on enemmän, niin järjestän työpajoja sen mukaan. Kannattaa siis ilmoittautua ja esittää aikatoive, jos keskiviikko ei sovi.

Valokuvausvarusteille ei mitään erikoisia vaatimuksia ole. Olisi hyvä, jos objektiivit tarkentuvat lähelle. Jalusta olisi hyvä olla mukana, koska jalustan käyttö mahdollistaa kuvaajalle terävyysalueen hallinnan ja rauhoittaa kuvaustilannetta, jolloin jää aikaa enemmän ajatella erilaisia sommittelullisia mahdollisuuksia. Jalustaa käyttäen pystyy myös odottelemaan parasta valoa ja tyyntä hetkeä.

Muu varustus sellainen, että luonnossa liikkuminen onnistuu. Itikoitakin saattaa jo olla.

Ilmoittautumiset kuvakoulutus@gmail.com

Etäämmälläkin voin pitää vastaavan koulutuksen, mutta silloin ryhmän saa koota joku paikallinen ja hinta sovitaan kiinteäksi matkakulut huomioiden.

Kategoria(t): kasvikuvaus, koulutus Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Työpaja: Kasveja luonnonvalossa

 1. Pasi Huotari sanoo:

  Onkohan tuo kurssi mahdollista pitää 7,8,11,12.6. Jos ei, täytynee perua toinen kurssi, joka sattuu keskiviikolle.

  Terveisin Pasi

 2. Make sanoo:

  Torstaille 7.6. on tullut jo kaksi kyselyä. Jos kiinnostuneita on riittävästi, niin pidän silloin toisen työpajan jossain toisessa paikassa. Kerro siis ilmoittautuessa kumpi päivä on sopivampi vai käykö molemmat, niin voin jakaa ryhmät sopivan kokoisiksi.

 3. konkkola sanoo:

  Työpaja päätettiin ilmoitautuneiden kanssa siirtää torstaille keskiviikon sateenuhan vuoksi. Vielä mahtuu muutama mukaan.

 4. Paluuviite: Kasvikuvaustyöpaja Haukkalassa | Mielikuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s