Ihan pönttö idea

Joskus dia-kaudella ajelin Helsingistä Lahteen päin vanhaa tietä. Huomasin tien varressa vessanpöntön ja pysähdyin. Mietin, mitä siitä voisi kehitellä. Sitten päätin siirtää sen lähellä olevalle bussipysäkille. Ohikulkevilta sain poikkeuksetta pitkät viipyvät katseet ja pysähtyipä joku lohkaisemaankin jotain. ”Kyllä minä olenkin monesti sanonut, että vessa tähän pitäis laittaa, koska niin moni kuitenkin pysähtyy Lahdesta kapakasta lähtiessään.”

mk06056

Sitten tuli mieleen kokeilla, josko sinivalkoisen bussipysäkin saisi kuvattua siten, että senäyttäisi tulevan pöntöstä kuten lippu tankoineen. Kuvata piti tietenkin tosi matalalta. Siinä maatessa huomasin kuinka Lahden suunasta tuli poliisiauto – hiljaa. En varmaan ole koskaan nähnyt poliisin ajavan niin hiljaa. Eivät kuitenkaan pysähtyneet, tyytyivät vain katsomaan – hitaasti ja tarkkaan.

mk06055_oikaistuMietin vielä jotain uutta ideaa. Sitten välähti! Koko ajan oli kuulunut jostain koiran haukuntaa. Lähdin etsimään haukkuvaa koiraa ja löysinkin sen. Kyseessä oli koiraskoira, hyvä niin. Sitten menin kysymään koiran omistajalta, josko koiralle sopisi kuvauskeikka. Kerroin kuvan aiheen ja omistaja totesi: ”Kyllähän se sopii, sillä piisaa aina.”

mk06059Onneksi on ihmisiä, jotka ymmärtävät meitä outoja kuvaajia!

Kategoria(t): huumori, roskaaminen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Ihan pönttö idea

  1. Paluuviite: Normaali valokuvaaja – KSML lyhyet | Mielikuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s