Kameraseuran toukokuun kuvaillassa 12.5. kuvien arvostelu

mk20041009_108
Jyväskylän kameraseuran kevätkauden viimeisen kuvaillan teemana on kuvien arvostelu. Mietimme myös syksyn teemat etukäteen, jotta jää hyvin aikaa kuvata ne. Kokoonnumme poikkeuksellisesti viikkoa aikaisemmin, siis toinen torstai 12.5.

Katsomme rakentavasti kuvista keskustellen kolme kuvaa henkilöä kohti. Kannattaa varautua toiseenkin kolmen kuvan kierrokseen. Jos aikaa jää, niin lopuksi katselemme kuvia tavanomaiseen rentoon tapaan. Laita tiedostot tikulle, tiedostojen ja hakemistojen nimissä ei saa olla erikoismerkkejä, eikä varsinkaan Å, Ä tai Ö kirjaimia. Suosituskoko kuville on 1400×1050.

Seura kokoontuu yleensä joka kuukauden kolmas torstai kello 18.00 (paitsi kesällä) Galleria Ratamoon Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Sisään pääsee pääovesta kello 18 asti. Myöhemmin pääsee vain takaovesta sopimalla jonkun läsnäolevan kanssa oven avaamisesta.

Kevätkauden kuvailtojen alustava aikataulu on siis 21.1., 18.2., 17.3., 28.4. ja 12.5.

Postilista samoin kuin kameraseuran Facebook-sivut sopivat hyvin yhteisten ideoiden spontaaniin suunnitteluun ja toteutukseen https://www.facebook.com/groups/451531091674172/

Jos haluat tiedotteita Jyväskylän kameraseuran toiminnasta sähköpostilla, niin liity seuran postilistalle http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/jyvaskylankameraseur

Kategoria(t): Jyväskylän kameraseura ry Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s