Kuvia hyvässä seurassa 2022

Jyväskylän kameraseuran perinteinen vuosinäyttely Kuvia hyvässä seurassa pidetään jo kuudennen kerran 30.8.-24.9.2022, nyt paikkana on Palokan kirjasto, Koivutie 5, Palokka. Aukioloajat https://hakemisto.kirjastot.fi/jyvaskyla/palokka

Nyt esillä olevassa näyttelyssä ei ole kokoavaa teemaa, vaan monipuolisessa kokonaisuudessa mukana olevat 12 kuvaajaa (Hannu Eskonen, Pasi Huotari, Risto Ilmonen, Markku Julkunen, Juhani Juntti, Markku Könkkölä, Kari VR Lyytikäinen, Esa Mangeloja, Keijo Penttinen, Heikki Seeskorpi, Ilpo Weijo ja Osmo Weijo) esittelevät otteita omasta kuvaustyylistään. Julisteen kuva on Juhani Juntin.

Jyväskylän kameraseura ry. on perinteikäs kameraseura, jonka toiminta on säilynyt aktiivisena valokuvauksen murrosvaiheiden yli. Kuukausittaisissa kuvailloissa käy osallistujia kauempaakin, esimerkiksi Joutsasta, Korpilahdelta, Sumiaisista ja Uuraisilta.

Kameraseura kokoontuu elokuusta toukokuuhun kerran tai kaksi kuukaudessa. Kuvailloissa katselemme toistemme kuvia ja juttu lentää kuvaamisen ympärillä – joskus vähän kauempanakin. Kutsumme iltoihimme myös vierailijoita ja teemme itsekin vierailuja muihin seuroihin ja kuvauskohteisiin. Kuvailloissa on helppoa tutustua toisiin kuvaajiin, sopia kimppakyydeistä, yhteisistä retkistä, ruokinnoista, piilokojuilusta, vaihtaa tietoja kuvauskohteista tai saada vinkkejä laitteiden hankintaan sekä käyttöön. Tervetuloa mukaan, meillä ei ole pääsyvaatimuksia.

Jyväskylän kameraseura on myös Facebookissa https://www.facebook.com/groups/451531091674172/

ja toiminnasta kerrotaan myös puheenjohtajan blogissa https://mielikuva.wordpress.com/tag/jyvaskylan-kameraseura/.

Jos olet kiinnostunut seuran näyttelystä tai toiminnasta, niin tule kuvailtaan tai ota yhteyttä konkkola@jyu.fi.

Kategoria(t): Jyväskylän kameraseura ry Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s