Jyväskylän kameraseuran kuvailta 16.5. – Hankasalmen kameraseuran vierailu

Jyväskylän kameraseuran kuvailta pidetään pimennysongelmien vuoksi poikkeuksellisesti klo 18-20 Sepänkeskuksen Protonissa (II kerros), Kyllikinkatu 1, Jyväskylä

16.5. Hankasalmen kameraseura saapuu vierailulle. Esittelemme seurojemme toimintaa sekä omaa kuvaustamme puolin ja toisin. Lyhyitä sarjoja kuvia mukaan.


Keväällä on seuralaisten omien kuvien katselun lisäksi ainakin kaksi teemailtaa: Kirmo Wilen 17.1. ja Marko Hämäläinen 21.2.  Kevätkauden kuvailtojen teemat ja alustava aikataulu:

  • 17.1. Vierailijana Kirmo Wilen, Kuvausprojekti Hainanissa
  • 24.1. Salakampa, anonyymien kuvaajien kuvien arviointia
  • 14.2. Itselle tärkeä/mieluinen kuvausaihe
  • 21.2. Vierailijana läänintaiteilija Marko Hämäläinen
  • 21.3. Kuvaustehtävän suunnittelu ja toteutus. Kuvaustehtävä voi olla miltei mikä tahansa kuvausprojekti, joka olisi jostain syystä käytännössä pakko onnistua kertarykäisyllä. Lopputuloksena voi olla useita kuvia tapahtumasta (esim. häät) tai vaikka vain yksi (esim. purettavan piipun räjäytys) tai sitten lajikuva jostain harvinaisesta lajista.
  • 11.4. Kuinka rajaus vaikuttaa kuvaan visuaalisesti tai jopa sisältöön
  • 16.5. Hankaselmen kameraseura tulee vierailulle

Kuvaillat ovat kaikille avoimia tapahtumia – tervetuloa tutustumaan hyvään seuraan! Sisään pääsee pääovesta kello 18 asti. Myöhemmin pääsee sopimalla jonkun läsnäolevan kanssa oven avaamisesta.

Osallistujamäärä on kasvanut mukavasti ja siksi rajoitetaan esitettyjen sarjojen pituus enintään 15 kuvaan. Toki voit ottaa mukaan useamman sarjan, katsotaan niitä sitten, jos aikaa jää. Laita tiedostot tikulle, tiedostojen ja hakemistojen nimissä ei saa olla erikoismerkkejä, eikä varsinkaan Å, Ä tai Ö kirjaimia. Suosituskoko kuville on 1400×1050.

Postilista samoin kuin kameraseuran Facebook-sivut sopivat hyvin yhteisten ideoiden spontaaniin suunnitteluun ja toteutukseen https://www.facebook.com/groups/451531091674172/

Jos haluat tiedotteita Jyväskylän kameraseuran toiminnasta sähköpostilla, niin liity seuran postilistalle http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/jyvaskylankameraseura

Kategoria(t): Jyväskylän kameraseura ry Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti