Jyväskylän kameraseurassa 6.2. teemana juhlien kuvaaminen

Jyväskylän kameraseurassa teemana juhlien kuvaaminen. Kuvaillan alun tietoiskuna valkotasapaino. Mikä on lumihangen oikea väri?

Jyväskylän kameraseuran kuvailta pidetään klo 18-20 Sepänkeskuksen Molekyylissä (I kerros), Kyllikinkatu 1, Jyväskylä. Kuvaillat ovat kaikille avoimia tapahtumia – tervetuloa tutustumaan hyvään seuraan! Sisään pääsee pääovesta kello 18 asti. Myöhemmin pääsee sisään sopimalla jonkun läsnäolevan kanssa oven avaamisesta.

Osallistujamäärä on kasvanut mukavasti ja siksi rajoitetaan esitettyjen sarjojen pituus enintään 15 kuvaan. Toki voit ottaa mukaan useamman sarjan, katsotaan niitä sitten, jos aikaa jää. Laita tiedostot tikulle, tiedostojen ja hakemistojen nimissä ei saa olla erikoismerkkejä, eikä varsinkaan Å, Ä tai Ö kirjaimia. Suosituskoko kuville on 1400×1050.

Postilista samoin kuin kameraseuran Facebook-sivut sopivat hyvin yhteisten ideoiden spontaaniin suunnitteluun ja toteutukseen https://www.facebook.com/groups/451531091674172/

Jos haluat tiedotteita Jyväskylän kameraseuran toiminnasta sähköpostilla, niin liity seuran postilistalle http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/jyvaskylankameraseura

Jyväskylän kameraseuran kevät 2020

Jyväskylän kameraseuran kevään ohjelmassa kokeilemme kuvailtojen alussa lyhyitä, noin vartin tietoiskuja, joiden aiheet päätetään edellisellä kerralla. Ensimmäisen tietoiskun aiheena on histogrammin tulkinta ja hyödyntäminen oikean valotuksen määrittämisessä. Mitä eroa on RAW-kuvien valottamisessa JPG-kuvien valottamiseen? Mitä tarkoittaa oikealle valottaminen?

Kuvailtojen lisäksi keväälle mahtuu 3-4 vierailua. Vierailijoiden johdolla katsellaan salakampa (yksi kuva per kuvaaja). Fokan edustajan kanssa tästä ei vielä ole sovittu.

  • 9.1. Tietoisku: Histogrammi, oikea valotus ja oikealle valotus. Teema: Oma tyyli
  • 23.1. Vierailijana: FOKAn edustaja Nico Karling
  • 6.2. Tietoisku: Valkotasapaino. Teema: Juhlien kuvaaminen
  • 20.2. Teema: Varjot, silhuetit, heijastukset ja peilaukset
  • 5.3. Vierailija: Rune Nanuuk Snellman, salakampa
  • 26.3.Teema: Koskettava
  • 16.4. Juha Hakulinen ja vetenalaiset vehkeet
  • 23.4. Teema: Lähiseudun luontokohde
  • 7.5. Vierailija: Petteri Mussalo, kertoo FIAP:in kilpailuista
Kategoria(t): Jyväskylän kameraseura ry Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti